izabellhahn.blogg.se

Frågor och svar!

Publicerad 2013-02-28 22:32:45 i Vardag.,

 
Innan jag går och lägger mig så tänkte jag svara på yttligare ett par frågor, och jag börjar med dem som handlar om Top Model Sverige: 
 
 
F. Jag undrar kan inte du berätta vad ni tjejer gjorde när ni inte spelade in och hade fotograferingar, hur lång tid tog det att spela in ett avsnitt?
 
S. Det tog ca 3-4 dagar att spela in ett avsnitt. När vi inte filmade så tog vi det mest lugnt, vi tränade, lagade god mat tillsammans i huset, gick promenader i solnedgången på stranden, läste ("Femtio nyanser av honom" var en bok som vi alla läste) vi åkte till stan, vi övade på poser, vi sminkade oss... vi gjorde verkligen allt! :) 
 
 
F. Är det sant att elimineringarna tog 5 timmar? 
 
S. Ja, plus minus fem timmar. Men det tog verkligen jättelångt tid. Vi blev trötta, yra, hungriga, törstiga och fick väldigt ont i fötterna. 
 

F. Hade ni lediga dagar eller ägnades alla dagar åt att spela in topmodel? 
 
S. Var tredje eller fjärde dag var vi helt lediga, förutom att vi synkades ca 30 min var. 
 

F. Fick ni gå ut och festa och shoppa?
 
S. Alkohol var förbjudet så det blev inget festande för oss. Men efter varje eliminering så åt vi ute på restaurang. Egentligen så fick vi inte åka och shoppa (det är något man bara skulle få göra under julen) men vi var helt enkelt för snälla så vi fick göra det ca 4 gånger på 3 veckor. Men vi bodde väldigt nära Santa Monica så tror det var därför de var så snälla med det. 
 
 
F. Fick ni röka under tiden ni var i LA? 
 
S, Ja, både snusa och röka om man ville det. Men man fick betala sånt själv. 
 

F. Vilka blev du närmast med, var det någon du ogillade? Var det grupperat mellan tjejerna eller var alla med varandra?
 
S. Jag blev närmast med Malin. Hon är så jävla underbar. 
 
 
F. Var spelades top model sverige in? 
 
S. Top Model spelades in i Los Angeles. :)
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
F. Vilket datum är du född? 
 
S. Jag är född den 9 januari, 1992.
 

F. Har du aldrig i ditt liv rört en spindel?
 
S. Kanske när jag var väldigt liten isf, men inte vad jag kan minnas. Jag har verkligen en fobi för de små krypen. 
 
 
F. Hur lång är du? 
 
S. Jag är 1.80 cm lång. 

F. Måste man vara minst 175 cm för att vara modell?
 
S. Det beror lite på oftast. En fotomodell kan egentligen ha vilken längd som helst. Dock tror jag ändå att de vill ha tjejer som är minst 175. En catwalk modell ska vara 175 - och uppåt då man vill att modellerna ska vara lika långa på podiet. 
 
 
   

Skönhet.

Publicerad 2013-02-26 22:32:00 i Skönhet.,

 
I det här inlägget kommer ni att se vad för smink och prudukter som jag använder mest och vilka som är mina absoluta favoriter. 
 
1. Rengöring och krämer: 
  1. Sminkborttagning, Nivea, (ska byta till Skin Plans sminkborttagning). 2. Ansiktsmask, Skin Plan (rekommenderas). 3. Nattkräm Night Time, MUS. 4. Dagkräm, Nivea. 5. Face mist, MUS. (beroende av. Perfekt att ta över sminket så att det håller sig bättre.. eller bara för att friskar till). 6. Ögonkräm     
sensitive, Yves Rocher. 7. Läppsyl, Nivea. 
 
2.  Smink, bas: 
 1. Foundation, Maybelline (blandar för att få rätt nyans). 2. Mineralpuder ID bareMinerals (använder jag ibland till vardags men mest under sommaren. 3. Puder,  Maybelline. 4. Puder Stockholm, MUS. 5. Solpuder Chocolate, MUS. 6. Rouge Fresh, MUS.
 
3. Ögonbryn:
Här använder jag mig av MUS Tri brow color som jag applicerar med en snedställd pensel (MUS 110). 
Ibland när jag vill ha tydligare byrn så fyller jag även i med en brynpenna från Maybelline.
Fick en fråga förut om jag noppar eller trådar, och svaret är att jag noppar.
 
4. Ögon:
Mina favorit mascaror kommer från Maybelline och heter: Rocket och One by One. Jag gillar att måla på en stark eyeliner på ögonlocket, och dessa tre gillar jag bäst. Antingen så använder jag mig av "tuschpennan", Maybelline/ Penseln, Loreal /  liquid eyeliner (burken), Maybelline. 
 
5. Ögonskuggor och tillbehör:
1. Nude Beige (13), Maybelline. 2. Glamour browns (05), Maybelline. 3. Eyeprimer clear
, MUS. 4. Microshadow Muffin, MUS. 5. Microshadow Satin, MUS. 6. Microshadow Velvet, MUS. 7. Microshadow Brownie, MUS. 8. Microshadow Cupcake (favorit till fest), MUS. 8. Eyepencil Black / Snowflake, MUS.
 
6. Läppar: 
 1. Läppstift Mango Diamonds (445) / Fatal Red (530) / Hollywood Red (540) / Lady Red (527), Maybelline. 2. Lip Gloss Candy Baby, Victoria´s secret. 3. Lip Gloss Peach Sorbet (410) / Minty Sheer (01), Maybelline. 4. Lip Liner Intensive Pink (140) / Hollywood Red (540) / Pleasure Me Red (547), Maybelline.
 
7.Penslar/ redskap:
Jag använder mig av penslar med äkta hår då dem är mycket bättre. Jag kommer skriva vilken pensel jag använder till vad, börjar uppifrån och avslutar med puffen. 
1. Full Flawless face, bareMinerals används till mitt mineralpuder. 2. 350, MUS används till att applicera solpuder. 3. 366, MUS applicerar fondation. 4. 367, MUS lägger jag rouge med. 5. 103, Kicks applicera ögonskugga. 6. 110, MUS fyller jag i mina bryn med. 7 117, MUS applicerar, blandar och tonar ögonskuggan. 8. 109, MUS används för att blanda, applicera i globlinjen och att tona. 9. Powder Puff (12) bra till att fixera löst puder, samt bra att lägga på vanligt puder med.
 
Har ni yttligare några funderingar om detta eller att ni vill att jag ska förklara något så är det bara att fråga!
 

I-landsproblem..

Publicerad 2013-02-26 13:41:00 i Vardag.,

 
Hej på er mina fina läsare. Jag har kommit på att jag är sämst på att uppdatera min blogg.. ber om ursäkt för det men de har varit så mycket nu sista tiden med allt och då hamnar bloggen tyvärr lite efter. Men jag ska försöka skärpa mig, jag lovar. :) Ska snart iväg till jobbet, funderar på om jag ska ta en snabb PW eller cykla... jag är ju så galet sugen på att träna att det inte är sant. Men svårt när vi inte har någon dusch här hemma än, och jag gillar inte att duscha på gymmet för det är så äckligt. :p I-landsproblem med andra ord. 
 
Ikväll tänkte jag göra ett skönhetsinlägg, där kommer jag att visa vilka rengöringsprudukter jag använder och även smink,- både till vardags och till fest. PUSS ♥
 
 

Hej mitt vinterland

Publicerad 2013-02-25 18:02:00 i Vardag.,

 
Jag och Isabelle tog oss en långpromenad i solen förut med kameran i högsta hugg. Har man inget bättre för sig en vacker vinterdag som denna så passade detta mycket bra.
Nu sitter vi båda hemma hos mig, invirade i varsin filt med en stor kopp té. Filmmys väntar.
 
 

Lyckorus

Publicerad 2013-02-24 14:09:00 i Vardag.,

 
Vilken härlig dag det är idag. Jag älskar när solen skiner för man får ett sånt härligt lyckorus i hela kroppen.
Gårdagen var undeeerbaaar, hade så jävla roligt med Isabelle och även med Micka som vi träffade ute. Såna kvällar vill jag ha mer utav! 
Nu ska jag äta upp min på tok sena frukost och sen röra mig mot jobbet. Jag hoppas att ni alla får en otroligt bra dag!! :) ♥
Naaaaam

Lördagkväll.

Publicerad 2013-02-23 23:28:00 i Vardag.,

 
Woop woop, det vankas tjejkväll @ my place. Tacopaj, drinkar, vin och nu öl. Hur ska denna kväll sluta? :´) 
Snart ska vi ringa taxin så vi kan rasta våra klackar i dimman på dansgolvet. 
 
Puss och kram.
 
 

En bra dag fast med ett tråkigt besked.

Publicerad 2013-02-23 13:53:00 i Vardag.,

 
Idag tog jag en långsovmorgon, vilket jag gjorde mig mycket förtjänt av. 
Ska snart iväg och jobba igen, men jag längtar redan tills jag slutar då jag ska ha en tjejkväll med min fina vän Isabelle. Vi ska laga mat, dricka öl, kolla på mello och sen kör vi nog en utgång på det! OM Isabelles fot tillåter och om vårt partysug ligger på topp vill säga, men det har vi aldrig haft problem med tidigare :`) 
 
Nu ska jag kleta på lite smink i mitt ansikte och sen klä på mig. Jag hoppas att ni får en underbar lördag.:)
 
Idag går mina tankar till en person som har varit en stor del av min barndom! ♥
 
 

Frågor och svar!

Publicerad 2013-02-22 21:44:00 i Modelljobb.,

 
Jag tror att jag har fått med alla frågor nu. Men ni har skrivit till både min mail, instagram och här på bloggen så var svårt att hålla reda på alla! :) puss på er♥
 
Frågor gällande Top Model Sverige: 
 
F. Hur kommer det sig att du sökte? 
 
S. Som för många andra unga tjejer så har det alltid varit en dröm för mig att få vara med i Top Model Sverige. Sen jag var liten så har jag alltid tänkt att, om man är med i det programmet så har man verkligen lyckats bra i livet, och att det bara är början på något stort. 
Men jag hade det inte så lätt som barn, jag blev retad, mobbad och utstött. Så jag trodde aldrig- verkligen aldrig att jag av alla tjejer i Sverige skulle få en plats I TM. Mitt självförtroende var väldigt lågt och jag hatade mitt utseende så fruktansvärt mycket. 
 
 
F. Var du med i en modellagentur när du sökte? 
 
S. Ja, det var jag och jag är fortfarande med i samma. Scandinavianmodels. För er som tillhör en agentur och som har tänkt att söka till nästa säsong så måste ni prata med er agentur om det först, de kan vara viktigt.
 
 
F. Får man betalt för att vara med i TM, eller får man andra saker? 
 
S. Nej, man får inte betalt. Så det måste vara den största nackdelen om man bor själv och har jobb. Men vi fick hela resan betald, all mat, boendet, massa massa smink och hårvårdssaker, den nya Sony mobilen samt lite andra småsaker. 
 
 
F. Hur var det att delta i programmet? 
 
S. Det var svårare, roligare, jobbigare och bättre än vad jag trodde att det skulle vara. För det första så var det inte alltid så lätt att bo tillsammans med 10 tjejer då nästan alla hade olika viljor. Men vi hade väldigt roligt tillsammans, och vi stöttade alltid varandra. En resa som jag kommer minnas livet ut, den var underbar. 
 
 
F. Skulle du rekomendera andra att söka? 
 
S. Absolut, jag skulle vilja vara med igen nästan. Ne men det är så himla roligt. Men man måste vara stark i sig själv och säker för att kunna göra en sådan sak. 
 
 
F. Var var det bästa med resan? 
 
S. Hmm, det bästa med resan var nog hur roligt alla vi tjejer hade det tillsammans. Det absolut bästa var när vi spelade in vinjetten i öknen, då hade inte tävligen dragit igång så alla kunde slappna av och bara ha kul. 
 
 
F. Vad är TMS eventet? 
 
S. Det är ett event som kommer att hållas i Stockholm i April. Där kommer alla vi 10 tjejer att delta för att träffa er, svara på frågor och bara mingla runt. Det kommer även att vara artist uppträdanden, kostnadsfria behandlingar, sminkkurser, shopping till bra priser, tävlingar, hur man stylar hår och naglar samt visningar. 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
 
F. När kom du på att du ville bli modell, och varför?
 
S. Jag älskar att stå framför en kamera, och det är något som jag inte tycker är svårt eller jobbigt. Jag finner mig alltid i situationen. Det är ett yrke som jag har dragit till väldigt länge, något som jag älskar. 
 
 
F. Tycker inte du att modebranchen är ytlig? 
 
S. Modellbranchen är väldigt ytlig, men det är något man måste inse och förstå innan man ger sig in i den. En modell är lite som en slit och slängdocka skulle man kunna säga. Inte alls så lyxigt som man tror, det kan vara ett riktigt skitgöra ibland. Men jag finner mig i även det, jag älskart. 
 
 
F. Vad jobbar du med? 
 
S. Jag jobbar inom säkerheten på Linköpings flygplats. Ett jätteroligt arbete där man får vara med om mycket. 
 
 
F. Varför accepterar du inte vänförfrågningar på fb?
 
S. Min facebook använder jag mest privat. Så där vill jag bara ha människor som jag känner. Men ni får mer än gärna följa mig på instagram :) @izabellhahn
 
 
F. Vart kommer kavajen ifrån som du hade på Finest Awards? 
 
S. Den snygga kavajen hittade jag på H&M, tyvärr så tror jag att den är slut för det var ett tag sen jag såg den sist i butik. 
 
 
F.Vart kommer din fransväska ifrån? 
 
S. Min fransväska köpte jag i en butik som heter John Galt som finns i Santa Monica, Los Angeles. 
 
F. Vad använder du för rengöringsprodukter och vad har du för foundation? 
 
S. Jag använder Niveas sminkborttagning, som egetligen inte passar min hy alls då min är väldigt känslig. En sak som jag använder som jag kan tipsa om är en ansiktsmask från Skinplan, den är superbra. Jag fick även ett test på en ansiktsmask från Make Up Store idag, så ska se om den är lika bra. 
Jag brukar använda bareMinerals som är ett mineralsmink, det är jättebra. Men just nu använder jag Maybellines foundation "fit me" och även pudret. Det fungerar också bra. 

F. Hur gör du för att ha så bra hy?
 
S. Min hy är bra i perioder. Men det gäller att ta hand om sin hud. Tvätta den morgon och kväll med bra prudukter och använda bra krämer. Drick också mycket vatten och tänk på vad ni stoppar i er! :) 
 
 

Drömmarnas stad.

Publicerad 2013-02-22 15:01:00 i Resor.,

Hej på er :) 
Vilken underbar dag det är idag, fredag och allt känns perfekt. Även om jag var uppe med tuppen och jobbade inatt/imorse så blev det inte alls någon sovmorgon för mig. Var uppe redan vid 11 för att tvätta och städa. Sånt älskar jag med helgen, när det är rent och fräscht. När jag jobbade förut så var det många passagerare som skulle vidare till Los Angeles... och varje gång jag läser ett boardingkort där det står destination Los Angeles på så får jag ett sånt härligt pirr i magen. Det är verkligen drömmarnas stad. Jag längtar tillbaka så himla mycket. 
Förra året (2012) så var jag där två gånger. Ena gången var i somras då det var min första gång, jag och min pojkvän åkte dit tillsammans då jag skulle plåtas lite till min portfolio av en väldigt duktig fotograf som jag känner och som bor där,  han plåtar bl.a för Isadora och han heter Peter Svenson. Vi bodde i Hollywood men åkte runt va till nya ställen varje dag som; Santa Monica, Malibu samt besökte olika nöjesparker. 
Ett halvår senare så reste jag till L.A igen, och denna gång för att delta i Top Model Sverige. Det var den häftigaste resan i mitt liv.
 
Igår sa jag att ni fick ställa frågor om det är något som ni undrar över, och många av dem handlade om Top Model. Jag kommer svara på alla frågor i ett senare inlägg som kommer under dagen. :) PUSS
 
BILDBOMB från första gången i L.A. 
Justin Bieber hus. 


 


 
 

Smoothie time

Publicerad 2013-02-20 21:20:00 i Mat & hälsa.,

 
Jag gjorde precis en sån himla god smoothie, helt kär. Tror detta får bli min kvällsstandard.
 
 
Innehåller: Mango, hallon, banan, vaniljyoghurt och lite mjölk (färska frukter och bär).
 
 

Galainbjudan

Publicerad 2013-02-20 18:06:00 i Vardag.,

 
Titta vad som trillade ner i min brevlåda idag. Inbjudan till Galaprämiären av denna film. Kul :)
 

Top Model Sverige

Publicerad 2013-02-19 00:26:00 i Modelljobb.,

 
Om ni gillade min nya look som jag fick i makeovern i Top Model Sverige och känner att ni vill efterlikna så kan ni kolla här: 
 
Stegvis bild, super enkelt... och vipps så är man lika snygg som mig ;) 
 
(mitt hår har växt så mycket nu att jag inte kan få till den snygga frisyren längre... buhu). 

Lördag

Publicerad 2013-02-16 18:33:00 i Vardag.,

 
Hade en jättetrevlig kväll igår med min pojkvän, Issa och Eric. Vi alla hade månadsdag (parvis såklart) så vi bestämde att vi skulle fira den tillsammans med god middag, vin och bara ha det trevlig. En underbar kväll verkligen. Vi trivs så bra i varandras sällskap också så det kan inte bli bättre. ♥ 
 
 

Myskväll

Publicerad 2013-02-14 23:02:00 i Vardag.,

 
 Här kommer lite bilder från min underbara kväll.♥  (ser lite stökigt ut i bakgrunden på vissa bilder, vi renoverar badrummet så vi har lite saker från det överallt). 
 

Onsdag

Publicerad 2013-02-13 10:56:00 i Vardag.,

Woho, äntligen framme i Stockholm. Jag kom hit lite tidigare än beräknat så jag måste sitta och vänta här en hel timme på att Malin ska komma. Haha så typiskt mig. ;) Så en timme kvar till shopping med andra ord!
Den här dagen kommer bli så jäkla bra... som jag har längtat!

Intervju med Modette.

Publicerad 2013-02-12 23:17:00 i Modelljobb.,

 
 

IZABELL: "JAG SPRANG IN I EN SÄNG"



Nästa tjej att lämna Top Model Sverige blev Izabell Hahn. Modette tar reda på hur hennes liv ser ut idag och vad som inte visades i TV-rutan under inspelningen.

 

Var det rätt val att det var du som fick åka ut? 

Nej jag tycker inte att det var rätt val av dem att låta mig få åka hem. Men jag var skadad, så jag kunde ändå inte göra allt som vi skulle göra. Jag hade fått en stor spricka i min tå, så jag fick inte använda klackar eller göra någon kraftig ansträngning för foten förren smärtan var borta. Jag kan inte säga någon som jag tycker skulle fått åka hem istället för mig. Men jag hade ialla fall inte sämst bild den veckan. 

 

Vart ser du dig själv om 10 år?

Jag har ett bra jobb, familj och bor i en stor villa eller takvåning någonstans i världen. Haha. 

 

Vilket är din drömjobb? 

Mitt drömjobb är att få gå visning för Victoria´s Secret, samt ett omslag för Elle och Vouge. 

 

Vem har du som förebild?

Jag har flera förebilder, och dem är VS änglarna. Alla så vackra och perfekta. 

 

Vad har Top Model Sverige gett dig?

Top Model Sverige har gett mig ett större självförtroende än vad jag hade innan. Jag blev en av 10 av flera tusen sökande. Det är jättestort för mig. 

 

Kan du berätta om något som inte visades i TV-rutan?

Efter varje eliminering så fick vi åka och äta på restaurang, för att fira att vi var kvar. Haha, och jag fick ju en spricka i min tå. Det filmas inte när det hände, men jag sprang in i en säng. Väldigt klantigt gjort av mig själv måste jag få säga.

 

Hur ser ditt liv ut idag?

Jag jobbar, tränar och umgås med nära och kära. Jag väntar också på att saker och ting ska sätta igång. Jag modellar inte så mycket just nu, men det livet är ändå som jag har tänkt mig. Det är ofta en kall bransch, men jag gillar det. 

 

Av de som är kvar i tävlingen - vem tycker du ska vinna?

Malin eller Pamela, de är båda otroligt vackra och väldigt duktiga.  

Hejdå Top Model Sverige

Publicerad 2013-02-11 22:30:00 i Modelljobb.,

I kvällens avsnitt var det min tur att lämna Top Model Sverige. Väldigt tråkigt måste jag få säga, men jag tycker ändå inte att jag åkte ut på grund av den sämsta bilden. Samtidigt vet jag om att jag fick bilder som var bättre än just den som de valde ut, många bättre! Men det som ni fick se i TV tycker jag var lite elakt.. för sådär fult gick det inte till hela tiden. Jag var rejält skadad också. Jag gillar inte hur dom vinklar i TV, det är orättvist. Det tror jag nog att alla som har gjort TV håller med mig om.
Vadå att jag ser rädd ut och att jag "aldrig" kommer att få det som krävs. Jag kom ju med i Top Model av en anledning, och mina förra bilder blev väldigt bra. Jag är ju inte med i en agentur för att jag är dålig? Jag tycker att det är dem som är dåliga som bara försöker göra TV av allt, istället för att gå in för att det är en modelltävling och inte en realityshow.
Deras förlust, inte min! 
 
Lite kul att läsa på twitter nu när alla skriver hur elaka juryn är och att Americans next top model aldrig skulle sitta och skratta eller vara så elaka. Lite amatörnivå också när de väljer att mobba istället för att ge kritik! 
 

Göteborg

Publicerad 2013-02-11 01:23:00 i En bättre dag.,

 
Hemma igen efter en grym helg i Göteborg med mina bästa vänner! Som ni ser på bilderna så firade vi vår vän som nyligen har flyttat dit.
Göteborg har aldrig riktigt varit min favoritstad, men med er blir den bäst. 
 
Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova bredvid min prins. Sov gott alla fina.
 
 

Göteborg imorgon.

Publicerad 2013-02-07 16:52:00 i En bättre dag.,

 
Imorgon åker jag till Göteborg men mina bästa vänner. Jag ser verkligen fram emot det för vi kommer ha så jävla kul. Vi ska shoppa, festa, fira vår fina vän som bor där och göra massa dumheter. Vi är sex stycken tjejer, och vi ska alla bo hemma hos Josefin i hennes lilla etta. Det kommer bli kaos, varmt och stökigt. Men sånt hör till en tjejhelg. :) 
Så imorgon ställer jag klockan på 05:00, så att jag hinner fixa mig, äta frukost och få med mig allt innan tåget går. 
Puss på er alla fina ♥
 
Bilder: Packlistan (panik, vad har jag glömt?!), bilder från när några av tjejerna var här och firade mig.
 

"It´s gonna be crazy"

Publicerad 2013-02-07 14:11:00 i Vardag.,

 
Hej på er alla fina, vad tycker ni om det snöiga vädret? Själv så hatar jag det, usch. Så idag är det jag som inte kommer sätta min fot utanför lägenheten. Jag har lite saker att göra här hemma ändå, plus att jag tänkte ha lite "ta hand om mig själv - dag" med att fixa naglarna, göra ansiktsmask, hårinpackning och dricka massa té. Hur mysigt som helst. Åh jag är så sjukt glad, taggad, lycklig och förväntansfull nu... jag och Malin (min kära vän som också är med i Top Model, ni vet) har lite planer på gång, allt är inte helt spikat ännu, men nästan. Wohoo! :D It's gonna be crazy! 
En bild säger mer än 1000 ord! Klockren, hahah.

Top Model Sverige Event

Publicerad 2013-02-06 17:39:00 i Modelljobb.,

 
Har ni hört att det ska komma ett event med Top Model Sverige? 
Det kommer att äga rum i Stockholm den 26-28 april. Alla vi tjejer som har deltagit i programmet kommer att finnas på plats, samt även Caroline och Jonas. Eventet kommer sponsras av Maybeline, Dermalogica och Frisörföretagarna. Där kommer ni bland annat få möjligheter till sminkkurser, hudanalyser och även se artistuppträdanden. Dessutom kommer vi tjejer att intervjuas på scenen -   OCH BARA SÅ NI VET SÅ HAR JAG SCENSKRÄCK. :O haha panik. 
 
Biljetter kan man köpa på Ticnet från och med måndag. Jag hoppas verkligen att vi ses där! <3

 
 

 
 

Från presskonferensen

Publicerad 2013-02-06 13:02:00 i Modelljobb.,

 
Här kommer några bilder från presskonferensen som vi hade för ett par veckor sedan. Där fick vi för första gången möta journalister, intervjuas samt titta på första avsnittet av TMS tillsammans. Vi tjejer har verkligen så kul ihop, och som ni ser på bilderna så är vi inte dom mest normala. hahah.
 
 
 

Family comes first.

Publicerad 2013-02-05 14:39:00 i Vardag.,

Har haft en mysig dag hemma hos min fina familj. Nu ska jag sätta mig på cykeln och trampa iväg till jobbet. Ha en underbar dag så hörs vi senare! <3

Min goda lunch, en omelett. 

Jag & lillebror.

En av mina två prinsar. 

 

 

En spricka i foten.

Publicerad 2013-02-05 12:14:00 i Modelljobb.,

Hej alla fina. Här kommer en bildbomb från gårdagens avsnitt.
Om någon av er lagt märke till att jag har platta skor på elimineringen och undrar "varför?" så ska jag förklara det för er nu:

Det är som så att jag kan vara väldigt klantig ibland tyvärr, så samma kväll som Jasmine fick lämna oss (avsnitt två) så råkade jag springa in i Shams och Pamelas säng och det som då hände var att min tå vek sig åt helt fel håll, och den ville inte lägga sig tillrätta igen. Så jag fick dra tillbaka min tå och binda fast den med mina andra tår så att den inte skulle lägga sig åt fel håll igen.Jag har aldrig varit med om en sån smärta tidigare i mitt liv, och efter ett par dagar blev hela min fot mörkblå. Vi åkte till sjukhuset i LA där dom rönkade min fot och då visade sig det att jag fått en rejäl spricka i ett stort ben som går nästan genom hela foten. Läkaren sa att jag ABSOLUT INTE fick gå i höga klackar igen förrän min smärta var borta. Om jag skulle gå i klackar eller utsätta mig för annan sorts smärta så kunde skadan bli permanent, och jag skulle då föralltid bli en "Haltande-Lotta". NEJ TACK!

Before and After.

Publicerad 2013-02-04 23:28:00 i Modelljobb.,

 
Detta blev min make over i Top Model, vad tycker ni? 
Jag har alltid fasat över att ha kort hår egentligen, så när jag fick reda på att dom skulle klippa av mig det mesta fick jag panik. Men nu i efterhand blev det rätt snyggt, eller hur?! 
 
Stylingen utfördes av Corinne and friends. 

Dagens bild.

Publicerad 2013-02-04 22:51:00 i Modelljobb.,

Hej på er, vad tyckte ni om dagens avsnitt? Jag tyckte att det var lite läskigt att se faktiskt, fick en liten flashback på hur jävla jobbigt jag faktiskt tyckte att det var. Det var mycket som hände som ni inte fick se. Bland annat så fick jag min första panikångestattack, fy jag mådde verkligen skit.
Söta Pamela sa till mig innan jag skulle fotas att jag skulle tänka att spindeln istället var en stor hårig pung? Haha som om det skulle varit bättre? haha I just love that girl. 
 
Sen måste jag också tillägga att under elemineringen så har jag nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde, (saker som ni heller inte får se i tv) Carson Kressley är så sjukt rolig. Bara han öppnar sin mun kommer det alltid ut något kul. 
Nu ska jag ta en skön dusch och sen hoppa i säng. Ni får ha det så bra :) <3
 
Min bild idag:

It´s just me.

Publicerad 2013-02-02 12:17:00 i Modelljobb.,

 
Här kommer en bildbomd på mig. Några av mina modellbilder jag har tagit. 
Många av dessa är tagna av den grymma fotografen Peter Svenson i Hollywood.

En fredagkväll på stan.

Publicerad 2013-02-01 23:34:00 i Vardag.,

 
Har haft en mysig kväll med mina fina vänner Elin och Micka på Platå. Som ni ser så blev det vin & god mat. 
Önskar er alla en fin helg. <3 
 

Om

Min profilbild

Hej, Mitt namn är Izabell Hahn och jag är 24 år. Jag bor i Linköping och arbetar bland annat som modell samt skönhetsdrottning. I min blogg får ni följa med i min vardag/resor och jobb. Enjoy! Instagram:izabellhahn Kontakt:[email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela