izabellhahn.blogg.se

Att vara i öknen.

Publicerad 2013-01-31 22:16:00 i Modelljobb.,

 
Nu tänkte jag berätta lite om vad som hände när vi landade i Los Angeles och om hur vår resa i Top Model startade. 
 
När vi landade på LAX så var vi alla väldigt trötta och förväntansfulla. När vi kom ut från ankomsthallen så möttes vi av två personer som stod med stora skyltar som det stod "Top Model Sverige" på. Det var mycket folk där inne och vi fick väldigt många blickar. En väldigt häftig känsla. 
Vi satte oss i två stora bilar som körde oss ut till öknen som ligger utanför L.A. Efter två timmar stannade vi utanför ett stort hotell som vi skulle bo på ett par dagar. Dagen efter var vi uppe innan tuppen kl. 03:30. Vi satte oss i bilar igen och åkte ut i öknen mitt i ingenstans, det var mörkt och iskallt! Vi stannade vid en stor lyxig trailer där vi skulle fixas av make up artister samt frisörer. De hade dukat upp ett stort bord utanför där det fanns frukostbuffé, en man stod vid ett stort stekbord och stekte omeletter till oss där man fick välja själv vad man ville ha i.
Tänk er själva att stå och mumsa på en jättegod frukost, mitt ute i öknen, det var mörkt, kallt men vi stod och värmde oss kring en brasa. Det var så himla mysigt och gottt. 
 
När solen hade gått upp åkte vi till inspelningsplatsen, där vi skulle springa med höga klackar i sanden. Hade lite panik över det eftersom det låg massa glasskärvor och rostiga spikar i sanden, ville inte riktigt ramla och skrapa i mig. Men att springa gick bättre än förväntat, det var någon gång som nästan alla ramlade som dominobrickor. Haha det måste ha sett riktigt roligt ut. Vi hade många pauser och vi fick vänta mycket. För att underhålla oss själva under tiden samlades vi kring "snacks bordet", på det bordet fanns allt från: godis, chips, frukter, bär, grönsaker, ost&kex, vitaminer, mackor, bakelser, korv m. bröd.. med andra ord, det fanns allt!! Och om något tog slut så fylldes det på lika snabbt igen. Ett riktigt farligt bord för modeller, men vi kunde inte hålla oss borta. ;) 
 
Det var varmt som satan också och solen var verkligen stark.. jag hade solskyddsfaktor 75+ men brände upp mig ändå. Vi gjorde om tagning på tagning, minst tio gånger. Det var mycket jobb och det slet på oss, många svullna fötter. Dagen efter såg nästan exakt likadan ut, mycket att göra i värmen. Vi hade så sjukt kul ihop och alla var glada, vi hade ingen press på oss utan vi slappnade av, njöt, skrattade och hade kul.
Att vara i öken är verkligen häftigt och det känns inte verkligt på något sätt. Man ser saker som man bara sett på film, fast att det ändå inte är likadant. Ibland kunde jag bara sitta still och kolla på allt runt omkring. Det var så häftigt!!
 
Här kommer ett par bilder från dessa dagar: 

Nigel Barker.

Publicerad 2013-01-31 13:26:00 i Modelljobb.,

Här kommer min första bild som togs i Top Model, den togs av den snygga hunkfotografen Nigel Barker. 
 
Nu ska jag iväg och jobba, men ikväll tänkte jag berätta lite om när vi skulle spela in vinjetten till Top Model ute i öknen. Wow, något av det häftigaste jag har gjort. 
 
Ha en superfin dag!
 

Testar sushi för första gången.

Publicerad 2013-01-30 19:53:00 i Mat & hälsa.,

 
Det där med rå fisk är ju inte riktigt med min grej, så därför har jag aldrig vågat testa sushi. Men idag var det dags.
Ni undrar kanske vad jag tyckte?
.... Det var bland det äckligaste jag ätit i mitt liv även om det ser så gott ut. Blä, jag tror att jag håller mig till tillagad fisk i forsättningen. 
 
 

Någon vill göda mig.

Publicerad 2013-01-30 16:06:00 i Vardag.,

 
Dagen började med en mysig runda på stan med min älskade mormor. Lite shopping och god lunch. Alltid lika trevligt att träffa henne. 
När jag kom hem stod denna goding i kylen och väntade på mig. Någon vill tydligen göda mig lite. 
Dagens shopping, och nej jag har ingen punkstil. Denna outfit är till en gala jag ska på. (inte döskalletröjan). 

"Behind the scenes"

Publicerad 2013-01-29 17:26:00 i Modelljobb.,

 
Här kommer några "behind the scenes" bilder från gårdagens avsnitt. Jag börjar med att lägga upp några bilder från när vi var på piren i Santa Monica. Där vi var två lag som tävlade mot varandra, lag grönt (mitt lag, som hade 80-tals tema) mot det lila laget. Efter det kommer några bilder från plåtningen med Nigel Barker och sist men inte minst, elimineringen. Jag hoppas att ni gillade det. <3
 
 
 

Lyxhus i Venice Beach

Publicerad 2013-01-29 14:30:00 i Resor.,

 
Här kommer ett par bilder på huset som vi bodde i som låg i Venice Beach. Detta hur var verkligen amazing!!! Har så många härliga minnen härifrån. 

"Sofis Mode"

Publicerad 2013-01-28 13:36:00 i Modelljobb., Vardag.,

 
Härliga måndag, alltid lika spännande med vad en ny vecka har att ge. 
Just nu ligger jag i soffan under täcket och myser samtidigt läser nya Sofis Mode där det står om Caroline Winberg och Top Model Sverige. Hittade ett par bilder på oss tjejer där i också, alltid lika kul. 
 
Hoppas att ni får en bra dag och en fantastisk vecka. 
 
 

Första elimineringen.

Publicerad 2013-01-26 23:34:00 i Modelljobb.,

Här kommer en bild från den första elimineringen i Top Model, alltså avsnitt två som kommer att visas nu på måndag 21:00. På det podiet stod vi upp i flera timmar, i klackskor... tro mig tjejer och killar, DETTA var döden för fötterna. 

Intervju med 24Corren

Publicerad 2013-01-24 23:18:00 i Vardag.,

 
Idag blev jag intervjuad och filmad av 24Corren, vilket var riktigt roligt. Syftet med detta var att de ville filma hur en dag i mitt liv ser ut, vad som händer och sker.
Jag mötte upp två journalister från Corren vid mitt jobb, där vi började med inspelningen. Mitt jobb är inte det vanligaste jobbet direkt, vilket jag uppskattar mest med det. Att jobba i en säkerhetskontroll är väldigt roligt då jag hela tiden möter nya människor och jag får alltid vara med om nya saker. (bra och dåliga måste tilläggas!)
När inspelningen av mitt jobb var klart hoppade vi in i bilarna och åkte in mot stan - "mitt andra hem". En av mina närmaste vänner var då med mig och vi gick inne i butiker som jag tycker om, vi kollade på kläder och köpte lite accessoarer. Efter det styrde vi klackarna mot Steves, där de gjorde en intervju med mig samt filmade mig, min pojkvän och vän när vi fikade. Alltså en helt vanlig dag i mitt liv. 
 
Imorgon ska jag besöka 24corren i studion och vara med i deras tv-sändning, spännande!
 
 

Första avsnittet av Top Model Sverige.

Publicerad 2013-01-24 22:44:00 i Modelljobb.,

 
Nu hade jag tänkt berätta lite hur första avsnittet gick till, alltså vad som hände i Stockholm samt mina egna tankar och känslor kring det. 

Som ni kanske förstår så var jag riktigt spänd och nervös första dagen. Jag visste inte vad som väntade mig, hur de andra tjejerna var, att vi skulle bli filmade och jag skulle få träffa Jonas och Carro. Det var så himla många nya saker på en och samma gång.
Det började med att alla vi 20 tjejer skulle mötas vid Cityterminalen. När vi kom dit så fick vi inte hälsa på varandra, inte säga ett endaste ljud, vilket kändes lite konstigt. Men det var för att vi skulle lära känna varandra framför kamerorna. Vi fick sätta oss i en buss som tog oss till Alby, där vi hamnade vid en stor lagerlokal. Vi fick inte veta någonting om vad som skulle hända, så vi fick helt enkelt bara göra som de sa åt oss att göra, så fick vi se vad det var som hände allt eftersom. 

Det första vi fick göra var att visa vår catwalk för Jonas. Vi alla fick ett varsitt nummer
(jag fick mitt turnummer - 9), efter det ställde vi oss på led på de olika röda mattorna som var utrullade. Det var endast en tjej åt gången som fick gå på varje matta, Jonas ropade där efter upp vem som hade gått vidare. Jag kan ju inte säga att min gång var den bästa. Jag har aldrig i mitt liv gått på catwalk förut och jag är inte van vid höga klackar. Men jag ramlade inte och jag blev uppropad ganska så fort. Tillslut var det endast två tjejer kvar - Fatou och Shams. Jag förstod verkligen ingenting just då, för båda var verkligen duktiga och det fanns andra som verkligen var dåliga. Men Fatou gick vidare och vi trodde då att Shams fick lämna oss. Vi hoppade in i bilarna och åkte mot Gamla stan där vi skulle få bo. När vi kom fram så packade vi upp våra väskor och gjorde det lite hemtrevligt, tills telefonen ringde och det var Carro. Hon berättade att en tjej skulle få en direktbiljett till LA, och att den tjejen var Shams. Mina tankar kring det var väl inte dem bästa, jag blev faktiskt ganska sur därför att jag tyckte att det var orättvist. Jag tyckte att hela catwalk-grejen var ganska  onödig eftersom det var något som redan var bestämt från början, att Shams var "the golden girl". Det var onödigt att Emelie fick gå i för små skor och göra sig illa. Men men, det kanske var bra tv och jag tycker att Shams var rätt tjej för att få just den platsen efter att träffat henne igen efter det. 

Vi väcktes sen mitt i natten, 03.00 av Jonas, jag hade sovit ca 30 minuter så jag förstod absolut ingenting. Jag var helt väck.. Vi samlades i köket där Jonas berättade att vi skulle ha vår första plåtning - det skulle vara high fashion och vi skulle styla oss själva på FEM minuter. Det blev kaos. Vi var ca 4 tjejer i varje rum, och vi hade bara en liten spegel.. ni kan ju tänka er själva hur det blev. Sen blev det dags att plåta, det var så sjukt kallt och Jonas bara klagade klagade klagade och klagade på mina skor. Men jag förstår honom. De var väldigt låga. Plåtningen gick sådär, jag var trött, kall, det var första gången jag hade en filmkamera framför mig, det handlade om tv och Jonas stod framför mig. Det var så många blandade känslor på en och samma gång att jag inte riktigt kunde konsentrera mig.

Efter det fick vi sova ett par timmar och sen göra oss redo för att få träffa Juryn. 
Som tur var så fick ni inte se så mycket av mig när jag träffade dem. Jag var väldigt nervös och jag visste inte riktigt vad jag skulle svara på deras frågor. Helt ärligt så trodde jag aldrig att jag skulle vara en av top 10. Jag skickade sms i smyg till min pojkvän där jag skrev att han fick komma och möta upp mig för att jag var typ helt säker på att min resa i Top Model skulle sluta där. Men ibland älskar man att ha fel. 
Vi tjejer som var kvar radade upp oss framför Caroline, hon hade bara 9 flygbiljetter i sin hand och vi var totalt 15 tjejer kvar. Tjej efter tjej ropades upp, och jag blev allt mer säker på att jag inte skulle få någon biljett i min hand. Men sen så kom det, hon sa mitt namn. Jag tror nog att mitt hjärta aldrig hoppat till så mycket eller att jag aldrig någonsin blivit så chockad. Jag förstod ingenting. Jag frågade Josefin T gång på gång: "Jossan, drömmer jag? Sa hon verkligen mitt namn?". Det var så overkligt eftersom det alltid har varit en stor dröm för mig att vara med i Top Model. Det var just då som min drömresa började.

Första inlägget.

Publicerad 2013-01-22 20:53:00 i Vardag.,

 
Hej alla fina och välkomna till min nya blogg. 
 
Jag heter Izabell och medverkade i årets Top Model Sverige. Här i min blogg kommer ni att få läsa om mitt liv, Top Model - hur det var att medverka, mina egna tankar samt saker som ni inte kommer att få se i tv-rutan.  Det här är första gången som jag inte bloggar för min egen skull så ni får gärna komma med idéer  vad ni vill läsa om, och om ni har frågor eller funderingar så ska ni absolut inte vara rädda för att fråga. Jag svarar på så många jag bara kan!! 
Jag bloggar även för tv3, ni hittar min blogg på : tv3.se/izabell. Det kommer komma upp ungäfär samma innehåll på båda, men jag tycker att blogg.se är lite enklare att använda sig av då det gäller bilder och design. 
 
Pussar och kramar. 
Izabell. 
 

Om

Min profilbild

Hej, Mitt namn är Izabell Hahn och jag är 24 år. Jag bor i Linköping och arbetar bland annat som modell samt skönhetsdrottning. I min blogg får ni följa med i min vardag/resor och jobb. Enjoy! Instagram:izabellhahn Kontakt:[email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela